Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken.
Lees meer →

Blaaskapellenfestival


Datum: 24/04/2021 - 26/04/2020

Ook dit jaar organiseert de Maasgalmkapel van Kessenich haar jaarlijkse Blaaskapellenfestival. Reeds 38 jaar staat het laatste weekend van april in het teken van gezelligheid, ambiance en natuurlijk blaaskapellen. Door de jaren heen is dit festival uitgegroeid tot een van de toppers in de blaaskapellenwereld. Het recept voor dit succes? Een flinke protie prachtige blaasmuziek, een stukje lekker eten en een vleugje gezellige sfeer.

De Maasgalmkapel bestaat dit jaar 40 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Want dit is een verjaardag die niet ongemerkt voorbij kan gaan.

Zaterdagavond staat in het teken van Tsjechische muziek met als hoogtepunt de wereldberoemde Tsjechische blaaskapel Gloria. De "Europameister der Blasmusik" laat jullie al voor de 12de keer genieten van een superhoge muziekkwaliteit, vergezeld van een spontane en geweldige sfeer.

Ook de Maasgalmkapel zelf zal een optreden verzorgen tijdens deze spetterende muziekavond.

Zondag start met het bekende Früh- und Spätschoppen om 11u15. Ook dit jaar is het weer genieten van verschillende blaaskapellen uit België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

De speciale gast op zondag is de Oostenrijkse blaaskapel "Tidirium". Twaalf jonge mannen uit de regio van Wenen, blaasmuziek op het hoogste niveau, authenticiteit en originaliteit, gecombineerd met veel liefde voor detail en het nodige beetje gekte. Het motto van Tiridium: "We houden niet alleen van deze muziek, we LEVEN het ook!". Tiridium streeft ernaar om - in Oostenrijk en ver daarbuiten - de Böhmisch-Mährische blaasmuziek terug te brengen naar waar het hoort: in de harten van de mensen.

 

Terwijl uw gehoor wordt gestreeld door de prachtige blaasmuziek, kunt u uw keel smeren met een heerlijk glas wijn of een koel streekbiertje. Aan de zelfbediening kunt u ook genieten van een volledige warme maaltijd aan een schappelijke prijs.

Programma:

Zie flyer afbeeldingen

Praktisch:

* Zaterdag:

   - Aanvang: 18u00

   - Inkom: VVK: € 13  - Kassa: € 15

* Zondag:

   - Aanvang: 11u00

   - Inkom: Gratis

* Locatie: Sporthal 'De Dom', Meierstraat 46A in Kessenich

 

Meer info en tickets: www.maasgalmkapel.be, of tel. +32 (0)89 56 46 88

Afbeeldingen


Terug naar de kalender

Download hier onze
brochure !

Contact

Visit Kinrooi
Maasstraat 82
3640 Ophoven-Kinrooi
België

tel. +32 (0)89 56 47 36

e-mail: welkom@visitkinrooi.com
website: www.visitkinrooi.com

Website door Cre8 Websolutions

Openingsuren kantoor Visit Kinrooi:

1 april – 31 oktober:
Ma t/m vrij: 9u tot 12u en 13u tot 17u
Zat: 10u tot 14u
Zon- en feestdagen: 10u tot 15u

1 november – 31 maart:
Ma t/m vrij: 9u tot 12u en 13u tot 17u

Gesloten van zaterdag 25 december 2021 t/m zondag 9 januari 2022

Nog vragen ? contacteer ons nu