Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken.
Lees meer →

Navigatie

De Kinrooise E-Cars

   

Zag jij onze E-Cars (in de volksmond ook wel eens 'golfkarretjes' genoemd) ook al in Kinrooi rondrijden en sta je te popelen om zelf achter het stuur te kruipen van zo'n milieuvriendelijk wagentje? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres.

Met de E-Car ontdek je op eigen tempo de omgeving. Met een actieradius van ca. 30km ben je zeker dat je onderweg niet zal stilvallen. Een ideale vervoermiddel voor een dagje uit met z'n tweeën of met het hele gezin. Toch graag voor een grotere groep? Dat kan natuurlijk ook. We hebben vijf E-Cars te beschikking, goed voor maximaal 20 personen.

Wat vragen wij aan jou?

Heel eenvoudig: de bestuurder van het voertuig dient zich bij ons kenbaar te maken en het verhuurcontract zal op naam van deze persoon worden opgesteld. Die bestuurder dient minimaal 23 jaar oud te zijn en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs type B. Daarnaast vragen we ook nog zeker een geldige creditcard. Neem dit alles zeker mee bij het vertrek naar Kinrooi.

Hoelang kan ik huren en hoeveel kost me dit?

Wel, je kan de E-Cars huren voor de volgende tijdsblokken en prijzen:

1 uur: € 45,00   -   2 uur: € 65,00   -   4 uur: € 85,00

Vanaf 3 november t/m 31 maart hebben we speciale najaar-/winterprijzen:

1 uur: € 30,00
2 uur: € 45,00
4 uur: € 65,00

Tegen de koude hebben we warme fleecedekentjes die jullie mee kunnen krijgen. Hoe gezellig of warm ze ook zijn, na afloop hadden we deze graag teruggekregen.

Heb je graag een hapje en een drankje onderweg? Bestel dan zeker onze winterpicknick. Een tas warme soep, worstenbroodje, belegd broodje en een gebakje zullen de innerlijke mens meer dan versterken. Om het volledig te maken hoort er ook nog een flesje water of een frisdrankje bij. Prijs: € 17 p.p.

Wij hebben alvast enkele routes uitgestippeld per tijdblok. Wil je dus graag een E-car huren, maar weet je niet goed waarheen? Vraag bij aankomst zeker een route mee. We leggen je graag in detail uit welke de mogelijkheden zijn!

Extra's

Van al dat rijden krijg je dorst en honger, geloof ons. Maar dat is geen enkel probleem. We hebben er in onze routes zeker rekening mee gehouden dat je op tijd en stond even het stuur kan loslaten bij een van onze horecaondernemers. Zet de E-Car wel even in een parkeerplaats voor auto's en niet op de stoep. Kwestie van narigheid te voorkomen! Wil je liever gezellig in de natuur een hapje en een drankje nuttigen? Vraag ons dan zeker naar de mogelijkheden. Wij zetten graag een lekkere picknickmand voor jou klaar!

Genoeg gelezen. Haast je snel naar Visit Kinrooi en regel jouw E-Car! Voor meer info en reservaties:

welkom@visitkinrooi.com of via +32 (0)89 56 47 36. 

Een veilige rit gewenst en tot snel.


Afbeeldingen

Documenten

Download hier onze
brochure !

Contact

Visit Kinrooi
Maasstraat 82
3640 Ophoven-Kinrooi
België

tel. +32 (0)89 56 47 36

e-mail: welkom@visitkinrooi.com
website: www.visitkinrooi.com

Website door Cre8 Websolutions

Openingsuren kantoor Visit Kinrooi:

1 april – 31 oktober:
Ma t/m vrij: 9u tot 12u en 13u tot 17u
Zat: 10u tot 14u
Zon- en feestdagen: 10u tot 15u

1 november – 31 maart:
Ma t/m vrij: 9u tot 12u en 13u tot 17u

Gesloten van donderdag 23 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022

Nog vragen ? contacteer ons nu