Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken.
Lees meer →

Navigatie

Kinrooise pop-upbars

Om een vakantiegevoel te krijgen moet je dikwijls niet ver weg gaan. Meer zelfs, in onze mooie gemeente Kinrooi vind je alles om instant-vakatiekriebels op te roepen. Hiervoor zorgen de pop-up bars die in de zomermaanden in onze gemeente verschijnen.

 

Basti Bar

 

Vilgertenweg 1 in Kessenich

T. +32 (0)486 16 07 94

E. bo.bombeke@hotmail.com

W. basti-bar.webnode.be

Gelegen op een unieke locatie op het Bastion met een prachtig uitzicht op de Maasplassen. Bo en Hanne (broer en zus) voorzien je graag van een verfrissend drankje, beachy music en summervibes.

De Basti Bar is gunstig gelegen aan de grens van Nederland (Thorn) en enkele fietsroutes (knooppunt 21). Voor de niet-sportievelingen is er een grote parking beschikbaar. Zelfs met een boot is de Basti Bar bereikbaar, want er is een aanlegsteiger voorzien.

De Basti Bar is bij goed weer iedere dag geopend van 14u00 tot 1u00. Bij regenachtig weer en/of veel wind zijn ze genoodzaakt om te sluiten. Kijk voor de juiste openingsuren zeker op hun Facebookpagina.

Maasgenotjes

 

Maasplein, Maasstraat 82 in Ophoven

T. +32 (0)493 07 21 24

E. info@maasgenotjes.be

W. www.maasgenotjes.be

De broers Jelle en Tijn staan met hun foodtruck, een omgebouwde Piaggio Ape 50 op het Maasplein in Ophoven. Ze bieden vooral lokale producten aan, hapjes en dranken van de Maasstreek: Vinkenbier, Maaslenjer, Aldeneyckerwijnen, YEP-gin, Merveilleux,… Iets waarmee ze zich van andere pop-upbars willen onderscheiden.

Op hun terras heb je een prachtig uitzicht over de vele zeilboten, jollen en catamarans van jachthaven De Spaanjerd. Op zondag kan je hier, na reservatie, genieten van een lekker en uitgebreid ontbijt. Regent het op zondag? Geen probleem, dan wordt je ontbijt gewoon aan huis geleverd.

De Maasgenotjes zijn gelegen in de nabijheid van fietsknooppunt 22. Er is veel ruimte voor fietsen en er is een grote (gratis) parking aanwezig. Ze zijn geopend op vrijdag, zaterdag en zon- en feestdagen van 14u tot 23u.

Dit is een buitenbar en dus afhankelijk van de weergoden. Check voor je komst dus zeker hun Facebookpagina.

 

Barlisium Beachbar & Glamping

   

Dalerweg 1-2 in Geistingen

E. info@barlisium.be

W. www.barlisium.be/barlisium-steenberg-beach

De Steenberg in Geistingen vormt in de zomer het unieke kader van Beachbar Barlisium. In deze hippe beachbar kan zowel jong als oud hier iedere dag terecht, samen met hele gezin, vrienden of collega’s.

Van gezellige zithoeken en ligzetels tot een zomerse menukaart. Alles is aanwezig om het zomergevoel uit te stralen.

Wie wil genieten van shared drinks en food in een relaxte sfeer met easy summer beats of live muziek, kan iedere dag van 13u (keuken vanaf 14u) tot 23u terecht in deze leuke zomerbar. Zolang de zon maar schijnt, de koelkasten gevuld zijn en het niet stormt. Bij slecht weer kan je overdekt gewoon verder genieten. Raadpleeg bij twijfel hun Facebookpagina.

Eveneens kan je ook overnachten in een luxe-setting op Barlisium Glamping. Meer info? Check zeker www.barlisium.be.

Tijdens de hevige regenval half juli 2021 is Barlisium Kinrooi helaas slachtoffer geworden van zware overstromingen. Hierdoor waren ze genoodzaakt hun beachbar al te sluiten. Hopelijk zijn ze in 2022 weer van de partij.


Afbeeldingen

Download hier onze
brochure !

Contact

Visit Kinrooi
Maasstraat 82
3640 Ophoven-Kinrooi
België

tel. +32 (0)89 56 47 36

e-mail: welkom@visitkinrooi.com
website: www.visitkinrooi.com

Website door Cre8 Websolutions

Openingsuren kantoor Visit Kinrooi:

1 april – 31 oktober:
Ma t/m vrij: 9u tot 12u en 13u tot 17u
Zat: 10u tot 14u
Zon- en feestdagen: 10u tot 15u

1 november – 31 maart:
Ma t/m vrij: 9u tot 12u en 13u tot 17u

Gesloten van donderdag 23 december 2021 t/m zondag 2 januari 2022

Nog vragen ? contacteer ons nu