Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken.
Lees meer →

Navigatie

Water

Sinds het midden van vorige eeuw ontstonden door de grindwinning enorme waterplassen die een recreatieve bestemming kregen. Hierdoor is Kinrooi een waar waterparadijs. Het beheer is in handen van Marec (Maaslandse Recreatiecentra).

 

Waterratten hebben hier keuze zat. Volg zeilcursussen bij Sailcenter Limburg of huur een boot of een waterfiets. Bij Botel Harbour kan je terecht voor een elektrische StilSloep, StilJoy of StilWhaly. Met het veerpontje steek je de Maas over naar Stevensweert. De rondvaartboot "Paep van Meinecom III" brengt je naar Thorn, Stevensweert of Maasbracht.

Kinrooi bezit ook één van de grootste binnenjachthavens van Europa. De jachthaven telt liefst 1000 ligplaatsen voor zeilboten en motorjachten tot 35 meter lang. Snelle motorboten, waterskiërs en wakeboarders kunnen in Heerenlaak (Maaseik) terecht. Zonnekloppers relaxen op het prachtig aangelegde dagstrand aan de Steenberg. De grote Maasplassen en de nieuwe dijk rondom het Bastion zijn natuurlijk ook een droomlocatie voor vissers!


Afbeeldingen

Download hier onze
brochure !

Contact

V.V.V.-Infodienst Kinrooi
Maasstraat 82
3640 Ophoven-Kinrooi
België

tel. (0032)-(0)89-564736

e-mail: info@toerismekinrooi.be
website: www.toerismekinrooi.be


Website door Cre8 Websolutions

Openingsuren V.V.V.-kantoor:

1 mei – 31 aug:
ma t/m. vrij 9 u. tot 12 u. en van 13 u. tot 17 u.
zat.: 10 tot 14 u.
Zon- en feestdagen: 10 tot 15 u.

1 sept. – 30 apr:
ma. t/m. vrij 9 u tot 12 u en van 13 u tot 17 u.

Gesloten van zaterdag 19 december 2020 t/m zondag 3 januari 2021

Nog vragen ? contacteer ons nu